Make your own free website on Tripod.com
*We use sonic....untuk nak pegi to required websites.Tue sebab lembab
This page is best seen in 640 x 480 resolution

Ok....nie semua links kepada sites yang ada kaitan dengan batch kita.Antaranya message board batch,homepage-homepage member kita,tips and tempat nak blajar buat homepage, current isues and etc.Kalau korang dah buat homepage....tolong e-mail kat aku address homepage korang supaya aku dapat add pada links aku nie.
 
Nie aje yang aku sanggup link skarang.Kalo korang ada suggestion nak tambah to site yang korang minat....e-mail aku.(jangan suruh aku buat link kat site blue cukup ler!!)OK...tu aje for now.

E-Mail me!!
Main Page            Gallery            Members            Guestbook