Make your own free website on Tripod.com
*Anjing nie dah disamak 8 kali.So don't worry
This site is best seen on 640 x 480 resolution

 OK......this is not the official homepage of batch SPM 97 MRSM Terendak.This is just my tribute to my batch whom I had spent some of the most of the meaningfull days of my teenage life with.So I have created a modest page in which we could keep in touch and get the latest news about our friends fot the time being.I hope that someone would create a better homepage than this so that we could be proud to call it our official homepage.
Below I have created links to usefull information and also to sites that may interest us.I am sorry if there are any foulty erors...and please e-mail me if you have any suggestions and inquiry..
 
*Welcome to our page...kepada sesiapa yang sudi melawat.Pada budak batch SPM 97... ini bukannya homepage official batch.Aku tak berani lagi nak buat homepage yang official sebab aku rasa ramai lagi yang terar dari aku....tapi sebab tak wujud lagi homepage yang berkaitan ngan batch...aku buat ler satu.

Aku nak mintak tolong korang cuba check info kat link 'members'...so korang dapat check samada e-mail add korang aku dah tulis ke atau blum.Kalo blum..tolong e-mail kat aku.Kalo sesiapa yang rajin.......bole ler antar gambar-gambar kat aku so that aku boleh masukkan dalam gallery.(especially  pompuan sebab gamba bebudak pompuan takde kat gallery!).

Aku masih develop lagi homepage nie.Ada orang complain tak banyak....grafik...
suruh masukkan GIF,Java etc.Well..aku akan buat semua tu....cuma aku nak siapkan isi dulu.Aweng kata nak tolong aku pasal graphic.....so tungguler....bulan depan siap ler.

Mmmmm...aku rasa tu aje aku nak cakap.So..minta tolong check e-mail add korang kat page 'members'.Kalo ada apa-apa suggestion atau komen......e-mail aje aku.

E-Mail aku!!