Make your own free website on Tripod.com
*Tunggu...........nanti kamera nie tangkap gambar!
This page is best seen in a 640 x 480 resolution

Azizul Rahman in memory....
(gambar nie diambil pada hari terakhir arwah berada di maktab)
 Diminta pengunjung laman ini mensedekahkan surah Al-Fatihah kepada arwah
Kat sini aku ada sediakan a few gambar kat maktab untuk kita semua tengok...dan  kenang balik hidup kat maktab dulu.Malangnya aku takde gambar budak-budak perempuan...so pada golongan hawa batch kita, tolonglah e-mail kat aku gambar-gambar korang kat maktab.Aku sentiasa nak tambah gambar kat gallery nie...so kalau nak tolong aku...e-mail kan aku gambar-gambar korang.Kalau ada gambar homeroom atau kelas lagi bagus.....nanti aku boleh letak kat page 'members' dekat senarai semua ahli kelas.So harap korang enjoy tengok gambar-gambar yang aku sediakan nie.....
(For the time being gambar memang sikit,apa nak buat...scanner takde)
 
E-Mail aku gambar korang!!

Main Page           Website            Guestbook           members